Penis širitve tablete

Naravnih Penis širitve tablete


Naše top seznam naravnih penis širitve tablete:

Penis širitve

Študije kažejo, da več kot 93 % moških v ZDA in več kot 89 % moških v drugih državah verjamejo, da seks je izredno pomemben del njihovega življenja. Veliko svoje misli in dejanja so namenjen za spolno življenje. Vsi ljudje po vsem svetu želijo šteje dobrih ljubitelje njihovi partnerji. In to je, ko večina moških začeli razmišljati o velikosti penisa in penis širitve.

Če vaš penis večji od povprečja (6,5 "ali več), lahko dosežejo živčne končiče v nožnici, ki je ni mogoče doseči z drugimi"povprečne"fantje in lahko spodbudijo najbolj občutljivih področjih vašega partnerja. Če vaš penis je večja od povprečja, ne bo vam koristi od povečane samozavesti šele močno poveča vašo sposobnost za opravljanje velike med ljubljenja. Z velik penis , vam bo lahko dotik in spodbujanje "G"-spot ki bo poslal svojo žensko nad moon kot ona izkušnje več orgazmov ena za drugo verjetno prvič v svojem spolnem življenju in vam bo človek podati to veselje ji.

Velikost penisa

Številne raziskave so bile izvedene in povprečni penis velikost je znano, da od 6 cm do 6,5 cm. Vprašanje je kateri penis velikost raziskava verjeti.

Durex been tekmovanje v teku pregled online penisa velikosti za več let. Po njihovem pregledu:

Kot ljudi na splošno, penis se lahko razlikujejo po velikosti in obliki! Naše študije Durex velikost s skupino kondom uporabnikov kažejo, da povprečna dolžina pokončna penis je okrog 168 mm (6,5 cm), in povprečni obod (širina) je približno 130 mm (5 cm). Seveda, velikost penisa lahko razlikujeta v populaciji.
The Kinsey poročilo je eden od najbolj popoln penis velikost študije do danes.

Penis velikost poročilo pravi, da povprečna belega moškega je penis merjenje 6,2 cm dolgo 3,7 palcev okrog in povprečni moški črne Afrike je penis merjenje malo več: 6,3 cm dolge in 3,8 cm okoli. Razlika samo 0,1 cm ni statistično pomembna in ne bi smela obravnavati. Z drugimi besedami, ni nobene razlike v povprečni penis velikosti po vsem svetu.

Velikost penisa je pomembno

Če vas fant z majhen penis velikosti, on bo verjetno vam povem velikost ni važno. Če vprašate ženske in ona ne želi, da vas boli, ona vam bo povedal, velikost ni važno. Vendar bodimo realni, to ni res. Ja, resnica je preprosta: Velikost penisa je pomembno. In večina žensk lahko potrdite v a zaseben razprava.

Svetovljansko pregled, z naslovom "moj fant penis je premajhen" razkriva, da ženske raje velik penis, velikost res zadeva zanje. 6 cm dolg penis je komaj dovolj za zadovoljitev večina žensk, zlasti hot ones.

Sem prepričan, ste slišali fraza "To ni velikosti ladje, vendar je gibanje oceana." Nekatere ženske najdejo pravi: da človek kaj s svojo palico ljubezen je bolj pomembno kot kako velik je. Vendar večina žensk resnično čutijo, da je nikakor ne a človek lahko nadoknadili manjši od povprečja članic.

Kako povečati Penis velikost

Kako povečati velikost penisa? Obstaja nekaj kategorij penis širitve metod v našem pregledu. Prva kategorija penis širitve lahko znan kot "Penis naprav". To je manipulacija, vleče ali raztegovanje penisa v poskusu, da bi z uporabo različnih trakovi, penis uteži, obroči, vakuumske črpalke, naprave, polnil itd podaljšale. Resnica je, vse te naprave lahko resno poškoduje tkivo v penisu. Poleg tega škodljivo in brazgotinjenje penis je način dela vseh teh orodij. Ni čudno, vsaka sprememba, ki nastane s temi metodami penis širitve je nepredvidljiva ali celo potencialno disfiguring. Upoštevajte, da kot moški starost, poškodovano tkivo izgubi obliko in sposobnost, da se zdi normalno. Vsi ti penis uteži in črpalke so znani že leta, vendar so brez kliničnih študij, ki jih podpirajo. Ne najboljši penis širitve metodo anyway.

Penis kirurgija. Penis kirurgija stroškov med 8.000 $ in $15.000, in vključuje rezanje v penis in penisa podporo tkiva. Klinične študije kažejo, da je 69 % vseh penis kirurgija bolnikov so razočarani z rezultati teh penis širitve, in najmanj 75 % so zadovoljni z načinom njihovega penisa skrbijo tako operacijo. Poleg tega lahko stranski učinki operacije frustrirajuće - stalno popačenje in interferenco s funkcijo dveh takojšnji neželeni učinki penis kirurgija in lahko pričakujete, psihološke in fiziološke poškodbe invaziven poseg.

Penis širitve tablete. Bomo le govorili o naravnih penis širitve tablete ki delujejo za povečavo penisa, izboljšanje moško spolno zdravje in poveča trdoto erekcije. Penis širitve tablete so varne, lastniški izbor posebnih zelišč, ki so znani po svojih posebnih lastnosti in spojila v močno učinkovito kombinacijo. Naravnih penis širitve tablete delo brez stranskih učinkov. Vendar pa rezultati se lahko razlikujejo za različne ljudi. To je razlog, zakaj priporočamo, da izberete naravni penis širitve tablete podpirajo kliničnih študij in denar nazaj garancije. Prosim izogibaj vse tiste penis širitve zdravila na recept.

Nevarno Penis širitve

Po FDA:

Vakuumske črpalke, ki se nanašajo na naprave, ki so sestavljene iz jeklenke in vakuumsko črpalko (bodisi ročna ali motorizirana). S postavitvijo mlahav penis v valju, ta naprava ustvari erekcije z uporabo vakuum... Vakuumske črpalke vplivajo na zgradbo telesa... Uporabnik prenehati uporabljati penis vakuumsko črpalko, če pride do bolečine... Uporabi Vakuumska črpalka penis lahko modrico ali rupture žil bodisi tik pod površino kože ali v globokih struktur penis ali mošnji, posledico krvavitev in/ali nastanek a hematom... Tam je zdaj dovolj informacij na voljo glede tveganja, koristi in uporabo penis črpalke.
Eden od najnovejše članke BBC razkriva, da večina moških, ki imajo penis kirurgija na koncu zadovoljen z rezultati:

Povprečno povečanje je bilo 1.3cms (0,5 v), ampak dve tretjini je dejal, so bili nezadovoljni z rezultati. Moški pogosto zahtevajo drugi dvoboj penis kirurgija zaradi svoje nezadovoljstvo. Študija je rekel namesto ob operaciji moški, je treba iz drugih penis širitev tehnike. Yoram Vardi, Rambam Medical centra v Izraelu: "Raziskave mora biti usmerjen nekirurški širitve."

Penis širitve tablete

Kako penis širitve tablete delo? Ne fizično pull ali raztezajo vaš penis. Vse naravne zelišča v penis širitve tablete so oblikovana v mešanici, ki deluje iz notranjosti in poveča penis erektilno tkivo, ki se imenuje corpora cavernosa ko vzbudila. Vaše erekcije postane težje in težje, naravni prekrvavitev zapolnjuje te erektilno tkivo, polnejše in polnejše. Naravnih penis širitve tablete je treba znanstveno razviti za razširitev te erektilno tkivo in jih veliko večje. Kot to počne erektilno tkivo lahko imajo več krvi kot kdajkoli prej in vaš penis poveča na naraven način.

Najboljše tablete Penis širitve

Smo v primerjavi je najbolj znana penis širitve tablete: Enzyte, Extagen, Extenze, MagnaRX, MaleExtra, Maxaman, naravni Gain Plus, NeoSize XL, ProSolution, Rizer XL, SinRex, SizeGain, SizePro, XtraSize, Vig-RX Plus, Vimax, in Virility tablete.

Naše najboljše tablete penis širitve, so:
  1. XtraSize  Plus-95 smo
 #1 - XtraSize  uvrstila najvišje z 95 od možnih 100 točk. XtraSize  vključuje znanstveno preskusiti, močan afrodiziak zeliščnih sestavin iz Kitajske, Evrope in Južne Amerike, ki uspešno spodbujajo spolno aktivnostjo, ohranjajo trdno erekcijo in povečanje spolnega užitka. XtraSize je zagotovljena za delo z klinične študije in bo povečanje velikosti vašega penisa do 3 poln palcev.

  XtraSize je 60 dan + en teden jamstva: Če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni zgolj vrnitev neizkoriščenega dela v originalni embalaži v roku 67 dni od prejema vašega naročila (60 dan poskus + en teden vrniti ladijski promet), in jih bo nadomestila 100 % nakupne cene, brez poštnine.

Vsebina XtraSize: Bioperine, Damiana, Saw Palmetto, Muira Pauma skorje, izvleček, Epimedium Leaf Extract, Ginkgo, Ginkgo Biloba Leaf, Asian rdeči Ginseng, ekstrakt semen Cuscuta, Catuaba Bark Extract in glog Berry.

Zakaj #1? XtraSize je le en izdelek, ki vsebuje 5 mg Bioperine, ki ima medicinsko dokazano, da poveča hitrost absorpcije hranil, sprejeti s to. Poleg ob pravilni zeliščna formula, je najpomembnejši dejavnik v penis širitve rezultatov kakovosti sestavin. XtraSize sestavine so sveže in najboljših sestavin na voljo kjerkoli na svetu. Formula XtraSize je znanstveno inženirstva za največje in najhitreje penis širitve.

Naloga XtraSize

Ženske pogled na velikost penisa

Kaj ženske mislijo o velikosti penisa? Tukaj je nekaj pripomb:
  • "Manj kot 6 cm bi sitnost mi, mislim, da problem bi ležijo v vizualni vidik namesto fizično eno."
  • »Penis je najbolj pomembno da me med spolnim odnosom. Človek je imeti velik velikost mi prosim."
  • "Spol je zelo pomembno, zato je če je majhna in ne morejo doseči orgazem med spolnim odnosom, bi naš odnos šele razletijo."
  • "Penis dolžina ni najpomembnejši dejavnik za mene, čeprav mora biti najmanj 6 centimetrov, obodnim je bolj pomembno!"
  • Nisem nikoli pomislil, da seks bi lahko tako vplivajo na moje življenje in odnose s fantje."
  • "Mi je všeč ta tip, ampak ko sem ugotovil, da ima najmanjši penis sem jih kdaj videl, je popolnoma izklopljen me."
  • »Ko želimo samo seks, želimo veliko sex, ne samo povprečna in veš večji penis naredi velika razlika. «

Rezultati Penis tablete

Kako dolgo bo trajalo, za penis tablete, da bi dobili rezultate? Tukaj je časovni načrt realističen za kaj lahko pričakujete v 3 mesecih:

Prvi mesec
V tem obdobju najbolj opazna sprememba bo širitev v širino svojega penisa. Opazili boste tudi dlje trajajoče erekcije in boljši nadzor nad ejakulacijo. Vendar pa nekateri moški začeli dobivati prve spremembe v velikosti penisa samo po 3 ali celo 4. teden. Ne skrbite, to ni narobe znak, to pomeni, da je potrebno več časa za vaše telo prilagodi in začne spreminja.

Drugega meseca
To je razburljivo zdaj. Vsi fantje opazili grozen spremembe, njihovi partnerji tudi začetek nekaj "večji" občutek. Ko pogledaš v ogledalo vas bo presenetiti s svojo velikost!

Mesec tri in pozneje
Zdaj enkrat boste dobili erekcijo penisa bo videz trdnejši, trši, večji in bolj rock trdna, potem kdaj videl.

Najboljše tablete Penis

Priporočamo, da najboljše tablete penis:
 szybkie powiększanie penisa

No comments:

Post a Comment