Збільшення пеніса

Кращі збільшення пеніса таблетки

Наш Топ список таблетки збільшення пеніса:

Збільшення пеніса

Дослідження показують, що більш ніж на 93% США чоловіків і більш ніж 89% чоловіків у інших країнах вважають, що секс є надзвичайно важливою частиною їх життя. Багато свої думки і дії націлені по відношенню до статевого життя. Всі люди усього світу хочуть розглядатися хороший любителів своїх партнерів. І це, коли більшість людей почати думати про розмір статевого члена і збільшення пеніса.

Якщо ваш пеніс більше, ніж у середньому (6,5 "або більше), ви можете дістатися нервових закінчень в піхву, які не можна дістатися на інші"Середній"хлопці і може стимулювати найбільш чутливих областях вашого партнера. Якщо ваш пеніс більше, ніж у середньому, не тільки ви виграють від збільшення впевненість у собі, але можливість виконання великого під час занять любов'ю буде значно збільшена. З великий пеніс вам буде можливість доторкнутися і стимулювати до "G"-spot який буде відправити ваші жінки протягом місяця як вона досвідом множинні оргазми один за одним ймовірно в перший раз у своєму житті секс, і ви будете людиною, щоб дати це задоволення з нею.

Розмір пеніса

Багато досліджень було зроблено і середній пеніс розмір , як відомо, бути від 6 дюймів до 6,5 дюйми. Питання є які обстеження розмір пеніса вірити.

Презервативи Durex працює на онлайн пеніс розмір обстеження протягом багатьох років. Відповідно до їх розгляду:

Як люди в цілому, збільшення пеніса може варіюватися в розмір і форму! Наші презервативи Durex розмір дослідження з групою презерватив користувачів показують, що середня довжина ерегований пеніса близько 168 мм (6,5 см), а середня обхвату (ширина) близько 130 мм (5 см). Звичайно, розмір пеніса може сильно варіюватися в рамках населення.
Кінсі доповідь є одним з найбільш повний розмір пеніса досліджень на сьогоднішній день.

Цей звіт розмір пеніса каже що середній білі чоловіки має пеніса вимірювання 6,2 дюйма довго і 3.7 дюйма навколо, а середній чорні африканські чоловік пеніса вимірювання трохи більше: 6.3 дюймів у довжину і 3.8 дюймів навколо. Різниця лише 0,1 см не є статистично значущою і не повинні бути розглянуті. Іншими словами, немає ніякої різниці в середньому пеніс розмір по всьому світу.

Питання розмір пеніса

Якщо ви запитуєте хлопця з маленький пеніс розмір, він буде ймовірно, розповісти вам розмір не має значення. Якщо ви запитаєте жінки, і вона не хоче, щоб зашкодити вам, вона скаже вам, що розмір не має значення. Але давайте бути реалістами, це не є справжнім. Так, правда, проста: розмір пеніса, Розмір має значення. І більшість жінок може підтвердити його у приватну розмову.

Cosmopolitan Огляд, має назву "замале мій бойфренд пеніс" показує, що жінки вважають за краще великий пеніс, розмір має значення для них. 6 дюймів довгий пеніса є навряд чи достатньо, щоб задовольнити більшість жінок, особливо ті, гарячий.

Я впевнений, ви чули кліше, "Це не розмір судна, але рух океану." Деякі жінки знаходять це правда: що те, що людина робить з його любов палицю є більш важливим, ніж наскільки велика. Але більшість жінок по-справжньому відчути, немає ніякого способу, що людина може зробити для членів, менше, ніж середнє.

Методи збільшення пеніса

Є кілька категорій методи збільшення пеніса в нашому огляді. Першої категорії збільшення пеніса може бути відомо як "Пеніс ваг". Це маніпуляції, потягнувши або розтягування члена в спробі подовжити його за допомогою різних ремені, пеніс ваг, кільця, вакуумних насосів, пеніс пристрої тощо. Правда полягає в тому, всі ці пристрої можуть серйозно пошкодити тканини пеніса. Крім того, пошкодження і рубців пеніса являє собою всі ці інструменти працюють. Не дивно, що будь-які зміни, що відбуваються на ці методи збільшення пеніса є непередбачуваними або навіть потенційно спотворення. Зверніть увагу, що чоловіки віком, пошкоджених тканин втрачає форми і здатність з'являються нормальні. Всі ці пеніс і ваг вакуумні насоси відомі протягом багатьох років, але немає ніяких клінічних досліджень для їх підтримки. Не на кращий метод збільшення пеніса будь-якому випадку.

Пеніс хірургії. Пеніс хірургії коштує від $8000 до $15000 і включає в себе розрізаних на пеніс і пеніс, підтримуючи тканин. Клінічні дослідження показують, що 69% всіх пацієнтів хірургії пеніса розчаровані з цими результатами збільшення пеніса, і щонайменше 75% незадоволені вигляд свого пеніса після такої операції. Крім того, побічні ефекти хірургії може бути неприємно - постійне спотворення жорстоке і втручання з функцією є два негайного побічні ефекти хірургії збільшення пеніса, і ви можете очікувати психологічного та фізичного травма таких інвазивні процедури.

Збільшення пеніса таблетки. Ми будемо говорити тільки про Природні збільшення пеніса таблетки, які працюють, щоб збільшити пеніс, поліпшити чоловічі сексуального здоров'я і збільшення твердість ерекції. Таблетки збільшення пеніса є Сейф, власності виділення спеціальних трав відомі для їх особливі властивості і зливалися в потужно ефективного сполучення. Природні збільшення пеніса працювати без побічних ефектів. Проте, результати можуть відрізнятися для різних людей. Саме тому ми рекомендуємо, ви повинні вибрати природних таблетки для збільшення пенісу підтримується клінічних дослідженнях, і гарантія повернення грошей. Будь ласка, триматися подалі від усіх цих пеніса розширення рецептом.

Відгуки збільшення пеніса

Відповідно до FDA:

Вакуумні насоси посилаються на пристроях, які складаються з циліндр і вакуумний насос, (або ручним або моторизовані). Розміщуючи млявий член в циліндрі, цей пристрій створює ерекції, застосовуючи вакуум... Вакуумні насоси впливають структури тіла... Користувач повинен припинити використання вакуумні пеніса насос, якщо біль виникає... Використання пеніса вакуумний насос може Синяк або розриву кровоносних судин, або відразу під поверхнею шкіри або в межах глибоких структур пеніса або мошонки, в результаті чого крововилив і/або утворення гематоми... Там тепер доступна достатньої інформації про ризики, переваги та використання пеніс насосів.
Один з останніх статтях BBC показує, що більшість чоловіків, які мають пеніса розширення хірургії в кінцевому підсумку незадоволених результати:

Середнє збільшення був 1.3cms (0,5 в), але дві третини сказав, що вони були дуже задоволені результатами. Чоловіки часто просили одною бій пеніса хірургії через їх невдоволення. Дослідження говорить, а не маючи хірургії чоловіки повинні бути переданий для інших збільшення пеніса методи. Йорам Vardi з медичного центру "Рамбам" в Ізраїлі: "Дослідження повинні бути спрямовані на нехірургіческіх розширення".

Збільшення пеніса таблетки

Як збільшення пеніса таблетки робота? Вони не фізично тягнути або розтягувати ваш пеніс. Всі природні трави в таблетки збільшення пеніса сформульовані в суміш, яка працює з всередині і збільшення пеніса еректильної тканини, називається кавернозних коли викликала. Ваші ерекції все важче і важче, приплив крові заповнює ці еректильної тканини повніше і повніше. Природні пеніса таблетки для збільшення повинна бути науково розроблена розширити ці еректильної тканини і зробити їх більшими. Як він робить це еректильної тканини може вмістити більше крові, ніж раніше, і збільшує вашого пеніса природним шляхом.

Кращі збільшення пеніса таблетки

Ми в порівнянні з найбільш відомих таблетки збільшення пеніса: Enzyte, Extagen, Extenze, MagnaRX, MaleExtra, Maxaman, натуральних отримати плюс, NeoSize XL, ProSolution, Rizer XL, SinRex, SizeGain, SizePro, XtraSize, Віг RX плюс, Vimax і мужність таблетки.

Наші найкращі таблетки збільшення пеніса є:
  1. XtraSize — 97 очок.
 #1 - XtraSize, 97 точок з 100. XtraSize є на всі природні лікар рекомендував харчова добавка, яка потовщується і подовжує статевого члена до 30% при підвищенні сексуальні можливості і максимального чоловічої статі диска. Хоча за допомогою XtraSize, ви отримаєте збільшення сексуального задоволення, легше сексуального збудження, важче більш тривала ерекції і набагато більше впевненості в собі.

XtraSize Гарантіяhttp://bit.ly/1qZ3dAs: Вони будуть повертати гроші для кожного пакета, який ще не було відкрито, якщо тільки ви не задоволені результатами лікування.

XtraSize інгредієнтами: Horny Goat Weed, Мака, побачив Palmetto, звичайна Polipodium, L-аргінін HCl / L-Лізин HCl, Muira Puama, L-Карнітин Fumarate, гарбуз, Maca Бульби, Журавлина.

Чому #1? XtraSize формула є клінічно перевірені і збільшити і зміцнення вашого пеніса. Рекомендується лікарями з XtraSize інтенсивності ерекцію максимально збільшити і подовжити ваш пеніс на 1 або навіть 3 дюйми. XtraSize значно відрізняється від інших продуктів, доступних на ринку. Він використовує тільки натуральні інгредієнти, які довели свою ефективність.

Порядок XtraSize  
Ми рекомендуємо тільки природні пеніса таблетки для збільшення. Немає не побічних ефектів. І серед інших переваг, натуральні трави живлять інших частинах тіла теж.


Жіночий погляд на розмір пеніса

Що думаєте про розмір пеніса жінок? Ось кілька конкретних коментарів:
  • "Менш ніж 6 дюймів буде турбувати мене, я думаю, що проблема буде лежати в візуальний аспект, а не фізичного один".
  • "Розмір пеніса є найбільш важливим для мене під час сексу. Людина має мати великий розмір мене, будь ласка".
  • "Секс є дуже важливим, так що, якщо він малий, і я не можу досягти оргазму під час сексу, наші відносини тільки розпадатися".
  • "Пеніс довжини не є найбільш важливим фактором для мене хоча він повинен бути принаймні 6 дюйми, обхват важливіше!"
  • "Я ніколи, хоча що секс може мати такі підшипник на моє життя і відносини з хлопцями."
  • "Мені подобається, що хлопець, але коли я виявив, що він має маленький пеніс я коли-небудь бачив, він повністю вимкнено мене".
  • "Коли ми тільки хочемо, секс, ми хочемо більше сексу, не тільки середній, і ви знаєте більше пеніс робить величезну різницю".

Пеніса розширення результатів

Скільки часу це займе для збільшення пеніса таблетки для отримання результатів? Ось реалістичні розклад за те, що ви можете очікувати в 3-х місяців:

Перший місяць
Цей період найбільш помітні зміни буде розширення в ширину вашого пеніса. Крім того, ви будете відчувати більш міцного ерекції і кращого контролю еякуляції. Однак, деякі чоловіки почати бачити першої зміни в розмір статевого члена тільки після 3 або навіть 4 тижня. Не хвилюйтеся, це не є неправильним знак, це означає, що це займає більше часу для вашого тіла, щоб адаптуватися і почати зміну.

Другий місяць
Це захоплююче тепер. Всі хлопці помітити приголомшливе зміни, їх партнери також почати щось "більше". Коли ви подивіться в дзеркало, ви будете вражені з вашого розміру!

Три місяці і за його межами
Тепер один раз ви отримуєте, що зведення ваш пеніс буде виглядати і відчувати себе твердіше, складніше, більше і більше Скеля, то ви коли-небудь бачив.

Кращі збільшення пеніса таблетки

Ми рекомендуємо краще пеніса таблетки для збільшення:
 powiększenie kutasa

No comments:

Post a Comment