Penis udvidelsen

Top Penis udvidelsen piller

 Vores top liste af penis udvidelsen piller:

Penis udvidelsen

Undersøgelser viser, at mere end 93% af amerikanske mænd og mere end 89% af mænd i andre lande mener, at sex er yderst vigtig del af deres liv. Mange af deres tanker og handlinger er dedikeret mod sexliv. Alle mænd over hele verden vil anses at være gode elskere af deres partnere. Og det er når de fleste mænd starter tænkning om penis størrelse og penis udvidelsen.

Hvis din penis er større end gennemsnittet (6.5 "eller mere), kan du nå nerve endelser i skeden, der ikke kan nås med andre"gennemsnitlig"guys og du kan stimulere de mest følsomme områder i din partner. Hvis din penis er større end gennemsnittet, ikke kun vil du nyde øget selvtillid, men din evne til at udføre store under lovemaking øges betydeligt. Med en stor penis bliver du kunne røre og stimulere "G"-stedet som vil sende din kvinde over Månen som hun oplever flere orgasms efter hinanden sandsynligvis for første gang i hendes sexliv, og du vil være manden at give hende denne fornøjelse.

Penis størrelse

Mange forsker har gjort, og den gennemsnitlige penis størrelse er kendt for at være fra 6 tommer til 6,5 cm. Spørgsmålet er hvilke penis størrelse undersøgelse at tro.

Durex har kørt en online penis størrelse undersøgelse i mange år. Ifølge deres anmeldelse:

Ligesom mennesker kan penis generelt varierer i størrelse og form! Vores Durex størrelse undersøgelser med en gruppe af kondom brugerne tyder på, at den gennemsnitlige længde af en erigerede penis er omkring 168 mm (6,5 tommer), og den gennemsnitlige diameter (bredde) er ca. 130 mm (5 tommer). Penis størrelse kan naturligvis variere meget inden for befolkningen.
The Kinsey betænkning er en af de mest komplette penis størrelse undersøgelser til dato.

Denne penis størrelse betænkning siger, at den gennemsnitlige hvide mandlige har en penis måling 6.2 tommer lang og 3.7 cm rundt, og den gennemsnitlige sorte afrikanske mandlige har en penis måling en smule mere: 6.3 cm lang og 3,8 cm rundt. Forskellen på kun 0.1 tommer er ikke statistisk signifikant og ikke bør betragtes. Med andre ord, er der ingen forskel i den gennemsnitlige penis størrelse på verdensplan.

Penis størrelse spørgsmål

Hvis du spørger en fyr med en lille penis størrelse, vil han sandsynligt fortælle størrelsen ikke betyder noget. Hvis du beder en kvinder og hun ikke vil såre du, hun vil fortælle størrelsen betyder ikke noget. Men lad os være realistiske, dette ikke er en sand. Ja, sandheden er enkel: penis størrelse betyder noget. Og de fleste kvinder kan bekræfte det i en privat diskussion.

Kosmopolitisk anmeldelse med titlen "min kæreste penis er for lille" afslører, at kvinder foretrækker en stor penis, størrelse virkelig betyder noget for dem. 6 tommer lange penis er næppe nok til at tilfredsstille de fleste kvinder, især hot dem.

Jeg er sikker på du har hørt kliché "Det er ikke størrelsen på skibet, men forslaget om havet." Nogle kvinder finder det rigtigt: at en mand gør med sin kærlighed stick er vigtigere end hvor stort det er. Men de fleste kvinder føler, der er ingen måde en mand kan gøre for medlem mindre end gennemsnittet.

Penis udvidelsen metoder

Der findes et par kategorier af penis udvidelsen metoder i vores anmeldelse. Den første kategori af penis udvidelsen kan være kendt som "Penis vægt". Det er manipulation, trækker eller strække af penis i et forsøg på at forlænge den ved hjælp af forskellige remme, penis vægte, ringe, vakuumpumper, penis enheder osv. Sandheden er alle disse enheder kan alvorlig skade væv i penis. Derudover er skader og dannelse penis den måde alle disse værktøjer arbejder. Ikke undre enhver ændring, der opstår ved disse penis udvidelsen metoder er uforudsigelige eller endda potentielt disfiguring. Bemærk, at som mænd alder, beskadiget væv taber figur og evnen til at vises normale. Alle disse penis vægt og vakuumpumper er kendt i årevis, men der er ingen kliniske undersøgelser til støtte for dem. Ikke den bedste penis udvidelse metode alligevel.

Penis kirurgi. Penis kirurgi koster mellem $8.000 og $15.000, og involverer opskæring i penis og penis støtte væv. Kliniske undersøgelser viser at 69% af alle penis kirurgi patienter er skuffet over disse penis udvidelsen resultater, og mindst 75% er utilfredse med deres penis udseende efter sådanne kirurgi. Derudover bivirkninger af kirurgi kan være frustrerende - permanente disfigurement og interferens med funktion er to umiddelbare bivirkninger af penis kirurgi, og du kan forvente den psykologiske og fysiologiske traume af sådan en invasiv procedure.

Penis udvidelsen piller. Vi vil kun tale om naturlige penis udvidelsen piller, der virker til at forstørre penis, forbedre Herre seksuelle sundhed og øge erektion hårdhed. Penis udvidelsen piller er sikker, varemærkebeskyttet udvælgelse af specielle urter berømt for deres særlige egenskaber og blandes sammen i en kraftfuld effektiv kombination. Naturlige penis udvidelsen piller arbejde uden bivirkninger. Resultaterne kan dog variere for forskellige mennesker. Det er derfor, vi anbefaler du bør vælge naturlige penis udvidelsen piller understøttes af kliniske undersøgelser og penge tilbage garanti. Venligst holde sig fra alle disse recept penis udvidelsen narkotika.

Penis udvidelsen anmeldelser

Ifølge FDA:

Vakuumpumper henvise til enheder, som består af en cylinder og en vakuumpumpe (enten håndkraft eller motoriseret). Ved at placere den slappe penis i cylinderen, opretter denne enhed en erektion ved at anvende et vakuum... Vakuumpumper påvirker strukturen i kroppen... Brugeren bør stoppe ved hjælp af vakuum penis pumpe, hvis smerter opstår... Brug af en penis vakuum pumpen kan såre eller rupture blodkar enten umiddelbart under overfladen af huden eller inden for deep strukturer af penis eller Skrotum, hvilket resulterer i hjerneblødning og/eller dannelsen af et hæmatom... Der er nu tilstrækkelige oplysninger tilgængelige vedrørende risici, fordele og brug af penis pumper.
En af de nyeste artikler i BBC afslører, at flertallet af mænd, der har penis udvidelsen kirurgi ender utilfredse med resultaterne:

Den gennemsnitlige stigning var 1.3cms (0,5 i), men to tredjedele sagde de var utilfredse med resultaterne. Mænd efterspurgt ofte en anden bout af penis kirurgi på grund af deres utilfredshed. Undersøgelsen sagde snarere end under kirurgi mænd bør henvises til andre penis udvidelsen teknikker. Yoram Vardi, Rambam medicinsk Center i Israel: "Forskning bør rettes mod ikke-kirurgiske udvidelsen".

Penis udvidelsen piller

Hvordan fungerer penis udvidelsen piller? De ikke fysisk trække eller strække din penis. Alle-naturlige urter i penis udvidelsen piller er formuleret i en blanding, der fungerer fra inde og forstørrer de penis erektil væv kaldes corpora cavernosa når vakt. Din erections bliver hårdere og hårdere, naturlige blodgennemstrømningen udfylder disse erektil væv fyldigere og fyldigere. Naturlige penis udvidelsen piller bør udvikles videnskabeligt for at udvide disse erektil væv og gøre dem meget større. Som det gør dette de erektil væv kan holde mere blod end nogensinde før og forstørrer din penis på en naturlig måde.

Bedste Penis udvidelsen piller

Vi har sammenlignet de mest kendte penis udvidelsen piller: Enzyte, Extagen, Extenze, MagnaRX, MaleExtra, Maxaman, naturlige vinde Plus, ProSolution, XtraSize, SizePro, Vig-RX Plus, Vimax og virilitet piller.

Vores bedste penis udvidelsen piller indstillinger er:
  1. XtraSize — 95 pts.
 #1 - XtraSize, 95 point ud af 100. XtraSize er et komplet program oprettes for at øge størrelsen på penis, både i længde og tykkelse. Der er to lige vigtige elementer i behandlingen. Ét element er XtraSize piller, specielt designet til at forbedre hankøn virilitet. Andet elementet er en effektiv lengthening øvelse program Naturpenis, designet til at arbejde med pillerne for at opnå en permanent udvidelse af penis.

Garanti: Prøv programmet XtraSize i mindst 60 dage, og hvis anden grund ikke resultater du nå, hvad du forventede, du vil kunne returnere flasker da de 14 dage efter disse 2 måneder, for at modtage fuldstændig tilbagebetaling af dine penge.

XtraSize ingredienser: Tribulus Terrestris, Tempeltræ Biloba, Panax Ginseng, bispehue Macranthum, Bioperine.

Hvorfor #1? XtraSize er en kombination af piller og øvelser, der stimulerer væksten af de erektil væv i penis giver dig en længere, tykkere og bedre penis. Formlen indeholder også ingrediens kaldes Bioperine, hvis handlinger er for at fremskynde absorption af andre ingredienser, bedre formel arbejde.

Rækkefølge XtraSize

Kvinders syn på Penis størrelse

Hvad mener kvinder om penis størrelse? Her er et par specifikke bemærkninger:
  • "Mindre end 6 tommer ville genere mig, jeg tror, problemet ville ligge i det visuelle aspekt snarere end den fysiske ene."
  • "Penis størrelse er det vigtigste for mig under sex. En mand der har en stor størrelse at behage mig."
  • "Sex er meget vigtigt, så hvis han er lille, og jeg kan ikke nå en orgasme under sex, vores forhold bare ville brud".
  • "Penis længde er ikke den vigtigste faktor for mig selv om det bør være mindst 6 cm, diameter er vigtigere!"
  • "Jeg aldrig selv at sex kunne have sådan en indflydelse på mit liv og relationer med fyre."
  • "Jeg denne fyr, men da jeg fandt, at han har den mindste penis jeg nogensinde har set, det slået helt mig fra".
  • "Når vi kun ønsker sex, vi ønsker stor køn, ikke blot gennemsnitlige og bekendt gør en større penis en enorm forskel."

Penis udvidelsen resultater

Hvor lang tid tager det for penis udvidelsen piller at få resultaterne? Her er en realistisk tidsplan for hvad du kan forvente i 3 måneder:

Første måned
I denne periode bliver mest mærkbar ændringen udvidelse i bredden af din penis. Du vil også opleve længere varig erections og bedre ejakulation kontrol. Nogle mænd begynder dog at se første ændringer i penis størrelse kun efter 3rd eller endda 4th uge. Bare rolig, det er ikke et forkert tegn, det betyder, at det tager længere tid for kroppen at tilpasse sig og begynde at ændre.

Anden måned
Det er spændende nu. Alle fyrene Bemærk fantastisk ændringer, deres partnere også begynde at føle noget "større". Når du ser i spejlet vil du blive overrasket over med din størrelse!

Måned tre og ud over
Nu én gang du få en erektion din penis udseende hårdere, hårdere, større og mere rock solid så vil du nogensinde har set.

Bedste Penis udvidelsen piller

Vi anbefaler de bedste penis udvidelsen piller:
 powiększenie kutasa

No comments:

Post a Comment