Penisförstoringspiller

  Vår topplista av naturliga penisförstoringspiller:


Penisförstoringspiller

Studier visar att mer än 89 % av män anser att sex är en mycket viktig del av deras liv. En hel del av deras tankar och handlingar är dedikerade deras sexliv. Män över hela världen vill vara bra älskare till sin partner. Och det är då de flesta börjar tänka på sin penis storlek och överväga penisförstoring.

Om din penis är större än genomsnittet (16,5 cm eller mer), når du nervändorna i slidan som inte kan nås av andra "genomsnittliga" män och du kan stimulera de mest känsliga områdena hos din partner. Om din penis är större än genomsnittet, kommer du inte bara kunna dra nytta av ökat självförtroende, även din förmåga att ge njutning under älskog ökas kraftigt. Med en stor penis kommer du att kunna beröra och stimulera "G" - punkten som skickar din kvinna till himlen och erbjuder henne multipla orgasmer, troligen för första gången under hennes eget sexliv; och det är du som kommer att vara mannen som ger henne detta.

Penis Storlek

Många undersökningar har gjorts och den genomsnittliga penis-storleken är känd att vara 16 till 16,5 centimeter. Frågan är vilken undersökning vi ska tro på.

Durex har drivit en online-undersökning om penis storlek under många år. Såhär säger deras granskning:

Liksom folk i allmänhet, kan penis variera i storlek och form! Våra Durex storleksstudier med en grupp kondomanvändare indikerar att den genomsnittliga längden på en erigerad penis är ca 168 mm, och den genomsnittliga omkretsen (bredden) är ungefär 130 mm. Naturligtvis kan penis storlek variera kraftigt bland befolkningen.
Kinsey-rapporten är en av de mest kompletta studier om penis storlek hittills.

Denna penisstorleksrapport menar att den genomsnittliga vita mannen har en penis som mäter 15,6 cm lång och 9,3 cm i omkrets, och den genomsnittliga svarta afrikanska mannen har en penis som mäter lite mer; 16 cm lång och 9,6 cm i omkrets. Skillnaden som ligger på endast 2,5 mm är inte statistiskt signifikant och borde inte betraktas. Med andra ord finns det ingen direkt skillnad i den genomsnittliga penis-storleken över världen.

Penis storlek är viktig

Om du frågar en kille med liten penis, kommer han troligen säga att storleken inte spelar någon roll. Om du frågar en kvinna som inte vill såra dig, säger även hon att storleken inte har någon betydelse. Men låt oss vara realistiska; detta är inte sant. Ja, sanningen är enkel: storlek på penis är viktig. Och de flesta kvinnor bekräftar detta i privata samtal.

Cosmopolitan undersökning med titeln "Min pojkväns penis är för liten" avslöjar att kvinnor föredrar en stor penis; storleken spelar faktiskt en betydande roll för dem. En 16 centimeter lång penis är knappast tillräckligt för att tillfredsställa de flesta kvinnor, särskilt de attraktiva.

Jag är säker på att du har hört klyschan; "Det är inte storleken på fartyget utan rörelsen i havet" Vissa kvinnor anser att detta är sant: att vad mannen gör med sin kärlekspinne är viktigare än hur stor den är. Men de flesta kvinnor känner verkligen att det inte finns något sätt på vilket en man kan kompensera för ett mindre - än – genomsnittets penis.

Hur Du ökar storleken på penis

Hur ökar man då penis storlek? Det finns några kategorier på penisförstoringsmetoder i vår granskning. Den första kategorin kan kallas "Penis Devices" vilket är en manipulation, dragning eller sträckning av penis i ett försök att förlänga den med olika remmar, penisvikter, ringar, vakuumpumpar, anordningar, förlängare etc. Sanningen är dock att alla dessa enheter allvarligt kan skada penisvävnaden. Dessutom skapar de ärrbildning i penis. Inte undra på att de enda förändringar som sker genom dessa metoder är oförutsägbara eller potentiellt vanprydande. Observera att allteftersom män åldras, förlorar skadad vävnad sin form och förmågan att agera normalt. Alla dessa penis-vikter och pumpar har länge varit kända, men det finns inga kliniska studier som stödjer dem. Inte den bästa penisförstoringsmetoden alltså.

Operation av Penis. Penis-kirurgi kostar upp till €10000 och innebär att skära in i penis och penis-stödjande vävnader. Kliniska studier visar på att 69 % av alla penisoperationspatienter är besvikna med resultaten, och minst 75 % är missnöjda med hur deras organ ser ut efter sådan kirurgi. Dessutom kan biverkningarna av denna kirurgi bli frustrerande - stadigvarande men och interferens av funktion är två omedelbara biverkningar av penis-kirurgi, och du kan förvänta dig psykologiska och fysiologiska trauman efter ett sådant inkräktande ingrepp.

Penisförstoringspiller. Vi kommer här enbart att tala om naturliga penisförstoringspiller som arbetar för att utvidga penis, förbättra din manliga sexuella hälsa och påöka erektionens hårdhet. Penispiller är säkra, med egenutvecklade urval av speciella örter, kända för sina speciella egenskaper, och blandas samman till en kraftigt effektiv kombination. Naturliga penisförstoringspiller fungerar utan biverkningar. Dock kan resultaten variera för olika män. Det är därför vi rekommenderar att du bör välja de bästa penisförstoringspilleren som stöds av kliniska studier med pengarna-tillbaka-garanti. Vänligen håll dig borta från alla dessa receptbelagda läkemedel.

Farlig Penisförstoring

Enligt Läkemedelsverket:

Vakuumpumpar hänvisar till redskap som består av en cylinder och en vakuumpump (handdriven eller motordrive). Genom att placera en slapp penis i cylindern, skapar denna enhet en erektion genom att applicera ett vakuum... Vakuumpumpar påverkar strukturen av kroppen ... Användaren bör sluta använda vakuum om smärta uppstår ... Användning av en penis-vakuumpump kan ge blåmärken eller bristningar i blodkärlen antingen omedelbart under ytan av huden eller inom de djupa strukturerna i penis eller pung, vilket resulterar i blödningar och/eller bildandet av hematom... Det finns nu tillräckligt med information om risker, fördelar och användning av penispumpar.
En av de senare BBC -artiklarna visar att majoriteten av män som genomgår penisförstoringskirurgi blir missnöjda med resultatet:

Den genomsnittliga ökningen var 1.3cm, men två tredjedelar sade att de var missnöjda med resultatet. Män begärde ofta ett nytt kirurgiskt anfall på penis på grund av sitt missnöje. Studien sade att snarare än att få operera bör dessa män remitteras till andra tekniker av penisförstoring. Yoram Vardi, vid Rambam Medical Center i Israel säger att "forskning bör riktas mot icke-kirurgisk förstoring".

Bäst Penisförstoringspiller

Hur fungerar penisförstoringspiller? De drar inte fysiskt eller sträcker ut din penis. Alla naturliga örter i penispiller är formulerade i en blandning som fungerar inifrån och förstorar penis erektila vävnader som kallas corporacavernosaen när mannen blir upphetsad. Dina erektioner blir hårdare och hårdare, och det naturliga blodflödet i dessa erektila vävnader blir fylligare och fylligare. Naturliga piller är vetenskapligt utvecklade för att utöka dessa erektila vävnader och gör dem mycket större. Genom detta kan de erektila vävnaderna hålla mer blod än någonsin tidigare och din penis förstoras på ett naturligt sätt.

Vi jämförde de mest kända penispillren: Sizegain , SizePro , XtraSize , Vig - RX Plus , etc.

Våra bästa penisförstoringspiller är:
  1. XtraSize - 89 pts
#1 - SizeGain, 95 poäng av 100. SizeGain är ett komplett program som skapats för att öka storleken på penis, både i längd och i tjocklek. Det finns två lika viktiga delar i behandlingen. Ett element är SizeGain pillren, speciellt utformade för att förbättra manlig virilitet. Den andra delen är ett effektivt förlängningsträningsprogram "Naturpenis", utformat för att fungera tillsammans med pillren och uppnå en permanent förstoring av penis.

Garanti: Prova SizeGain programmet i minst 60 dagar och om du av någon anledning inte uppnår det resultat du förväntade dig, kommer du att kunna återlämna flaskorna 14 dagar efter dessa 2 månader, i syfte att erhålla fullständig återbetalning av dina pengar.

Sizegain Ingredienser: Tribulus Terrestris , Ginkgo Biloba , Panax Ginseng , Epimedium Macranthum , Bioperine.

 #1 - XtraSize, 89 poäng . XtraSize är ett rätt igenom naturligt läkare-rekommenderat kosttillskott som breddar och förlänger penis upp till 30 % och samtidigt förbättrar sexuell prestanda och maximerar den manliga sexlusten. När du använder XtraSize får du ökad sexuell njutning, lättare sexuell upphetsning, en hårdare mer hållbar erektion och mycket större självförtroende.

XtraSize Garanti: Du får tillbaka dina pengar för varje förpackning som inte har öppnats, bara om du inte är nöjd med resultatet av behandlingen.

XtraSize Ingredienser : Horny Goat Weed , Maca , Saw Palmetto , Polipodium Vulgare , L - arginin HCl / L - lysin HCI , Muira Puama , L - karnitinfumarat , Pumpa , Maca Knöl , Tranbär.

Varför inte # 1 ? Det finns ett problem med pengarna-tillbaka-garantin: de returnerar pengar bara för oöppnade förpackningar. Om du använt alla förpackningar i din beställning och inte är nöjd med resultatet kan du inte få återbetalning.

Beställ XtraSize


Kvinnors syn på penisstorlek

Vad tycker kvinnor om penis storlek? Här är några specifika kommentarer:
  • "Mindre än 16 centimeter skulle störa mig, jag tror att problemet skulle ligga i den visuella aspekten snarare än den fysiska."
  • " Penis storlek är det viktigaste för mig under sex. En man måste ha en stor för att tillfredsställa mig . "
  • " Sex är mycket viktigt så om han är liten och jag kan inte når en orgasm under sex, skulle vår relation upplösas rätt fort . "
  • " Penis längd är inte den viktigaste faktorn för mig även om det bör vara minst 15 centimeter, omkrets är viktigare! "
  • " Jag trodde aldrig att kön kunde ha en sådan inverkan på mitt liv och mina relationer med killar. "
  • " Jag gillade killen, men när jag upptäckte att han hade den minsta penis jag någonsin sett, blev jag helt avtänd. "
  • " När vi vill ha sex, vi vill ha bra sex, inte bara genomsnittligt och har du en större penis, gör du enorm skillnad . "

Resultat av penispiller

Hur lång tid tar det för penispiller att ge resultat? Här kommer en realistisk tidsplan för vad du kan förvänta dig på 3 månader:

Första månaden
Under denna period blir den mest märkbara förändringen expansionen i bredden på din penis. Du kommer även uppleva en mer hållbar erektion och bättre utlösningskontroll. Vissa män börjar se första förändringarna i penisstorlek först efter 3: e eller 4: e veckan. Oroa dig inte för det, detta är inte ett tecken på att någonting är fel, det betyder bara att det tar längre tid för din kropp att anpassa sig och förändras.

Andra månaden
Nu börjar det bli spännande. Alla killar märker fantastiska förändringar, och deras partner kan också börja känna av något "större". När du tittar i spegeln kommer du att bli förvånad över din storlek!

Månad Tre och Framåt
Nu när du får en erektion kommer din penis att se ut och kännas fastare, hårdare, större och mer bergfast än du någonsin sett den innan.

Bästa Penis Piller

Vi rekommenderar de bästa penis pillren:
 powiększenie kutasa

No comments:

Post a Comment