Penisforstørrelse

Beste penis utvidelse piller

Vi anbefaler beste penis utvidelse piller:

Penisforstørrelse

Studier viser at mer enn 93% av amerikanske menn og mer enn 89% av menn i andre land mener at sex er ekstremt viktig del av deres liv. Mye av deres tanker og handlinger er dedikert mot sex-liv. Alle menn over hele verden vil bli vurdert god elskere av sine partnere. Og dette er når de fleste menn begynne å tenke på penis størrelse og penis utvidelse.

Hvis deres penis er større enn gjennomsnittet (6,5 "eller mer), kan du nå nerveender i skjeden som ikke kan nås gjennom andre"gjennomsnittlig"gutta, og du kan stimulere de mest følsomme områdene av din partner. Hvis deres penis er større enn gjennomsnittet, ikke bare vil du ha nytte av økt selvtillit, men din evne til å utføre store under elskov vil være betydelig økte. Med en stor penis du vil være i stand til å ta og stimulere "G"-spot som vil sende din kvinne over månen som hun opplever flere orgasmer etter hverandre trolig for første gang i hennes sexliv, og du vil være mannen å gi dette nytelse til henne.

Penis størrelse

Mange undersøkelser har blitt gjort og gjennomsnittlig penis størrelse er kjent for å være fra 6 inches til 6,5 tommer. Spørsmålet er hvilke penis størrelse undersøkelsen til å tro.

Durex har kjørt en online penis størrelse undersøkelse i mange år. I henhold til deres gjennomgang:

Som mennesker generelt, kan penis variere i størrelse og form! Våre Durex størrelse studier med en gruppe kondom brukere viser at den gjennomsnittlige lengden av en oppreist penis er rundt 168 mm (6,5 tommer), og gjennomsnittlig omkrets (bredde) er ca 130 mm (5 tommer). Selvfølgelig, kan penis størrelse variere sterkt i befolkningen.
The Kinsey Report er en av de mest komplette penis størrelse studiene hittil.

Denne penis størrelse rapporten sier at den gjennomsnittlige hvite mannlige har en penis måler 6,2 inches lang og 3.7 inches rundt, og den gjennomsnittlige svarte afrikanske mannlige har en penis måle litt mer: 6,3 inches lang og 3,8 inches rundt. Forskjellen på bare 0,1 inches er ikke statistisk signifikant, og bør ikke bli vurdert. Med andre ord, er det ingen forskjell i gjennomsnittlig penis størrelse over hele verden.

Penis størrelse saken

Hvis du spør en fyr med en liten penis størrelse, vil han trolig fortelle deg størrelsen ingen spiller rolle. Hvis du spør en kvinner, og hun ikke ønsker å skade deg, vil hun fortelle deg størrelsen spiller ingen rolle. Men la oss være realistiske, dette er ikke en ekte. Ja, sannheten er enkel: penis størrelse størrelse does materie. Og de fleste kvinner kan bekrefte det i en privat diskusjon.

Kosmopolitiske gjennomgang tittelen "kjæresten min penis er for liten" avslører at kvinner foretrekker en stor penis, størrelsen virkelig betyr noe for dem. 6 inches lang penis er knapt nok til å tilfredsstille de fleste kvinner, spesielt hot ones.

Jeg er sikker på at du har hørt klisjeen "Det er ikke størrelsen på skipet men bevegelsen av havet." Noen kvinner synes det er sant: at hva en mann gjør med sin kjærlighet stokk er viktigere enn hvor stort det er. Men de fleste kvinner føler virkelig det er ingen måte en mann kan gjøre opp for et mindre-enn-gjennomsnittet-medlem.

Penis utvidelse metoder

Det er noen kategorier av penis utvidelse metoder i vår anmeldelse. Den første kategorien av penis utvidelse kan være kjent som "Penis vekter". Det er manipulasjon, trekke eller strekke av penis i et forsøk på å forlenge den ved hjelp av ulike stropper, penis vekter, ringer, vakuumpumper, penis enheter, etc. Sannheten er at alle disse enhetene kan alvorlig skade på vev av penis. Videre er skade og arrdannelse penis måten arbeider på alle disse verktøyene. Ikke rart endringer som oppstår av disse penis utvidelse metoder er uforutsigbare eller med potensielt skjemmende. Vær oppmerksom på at som menn alder, skadet vev mister form og muligheten til å vises normalt. Alle disse penis vekter og vakuumpumper er kjent for år, men det finnes ingen kliniske studier for å støtte dem. Ikke den beste penis forstørrelse metoden allikevel.

Penis kirurgi. Penis kirurgi koster mellom $8000 og $15.000, og innebærer å kutte i penis og penis støtte vev. Kliniske studier viser at 69% av alle penis kirurgi pasienter er skuffet med disse penis utvidelse resultater, og minst 75% er misfornøyd med måten deres penis ser etter slike kirurgi. I tillegg bivirkninger av kirurgi kan være frustrerende - permanent skjemmende og interferens med funksjonen er to umiddelbare bivirkninger av penis kirurgi, og du kan forvente de psykologiske og fysiologiske traumer av slik en invasiv prosedyre.

Penis utvidelse piller. Vi vil bare snakke om naturlige penis utvidelse piller som arbeider for å forstørre penis, forbedre menns seksuell helse og øke ereksjon hardhet. Penis utvidelse piller er trygge, proprietære utvalg av spesielle urter kjent for deres spesielle egenskaper, og blandet sammen i en kraftfullt effektive kombinasjon. Naturlige penis utvidelse piller arbeid uten bivirkninger. Resultatene kan imidlertid variere for forskjellige personer. Det er derfor vi anbefaler du bør velge naturlige penis utvidelse piller støttes av kliniske studier, og pengene tilbake-garanti. Vennligst Hold deg unna alle disse reseptbelagte penis utvidelse legemidler.

Penis forstørrelse review

Ifølge FDA:

Vakuumpumper referere til enheter som består av en sylinder og en vakuumpumpe (enten hånd-opererte eller motoriserte). Ved å plassere flaccid penis i sylinderen, skaper denne enheten en erection ved å bruke et vakuum... Vakuumpumper påvirker strukturen av kroppen... Brukeren bør slutte å bruke vakuum penis pumpe Hvis smerten oppstår... Bruk av en penis vakuumpumpe kan blåmerke eller ruptur blodkar enten like under overflaten av huden eller i dype strukturer av penis eller pungen, noe som resulterer i blødning og/eller dannelsen av en hematom... Det er nå tilstrekkelig informasjon om risiko, fordeler, og bruk av penis pumper.
En av de nyeste BBC artiklene avslører at flertallet av menn som har penis utvidelse kirurgi ende opp misfornøyd med resultatene:

Den gjennomsnittlige økningen var 1.3cms (0.5in), men to tredjedeler sa de var misfornøyd med resultatene. Menn bedt ofte en annen bout av penis kirurgi på grunn av sin misnøye. Studien sa i stedet for å ha kirurgi mennene skal være henvist til andre Penisforstørrelse teknikker. Yoram Vardi, av det medisinske senteret for Rambam i Israel: "Forskning skal være rettet mot ikke-kirurgisk utvidelse."

Penis utvidelse piller

Hvordan penis utvidelse piller arbeid? De ikke fysisk trekk eller strekke din penis. All-naturlige urter i penis utvidelse piller er formulert i en blanding som fungerer fra innsiden og forstørrer penis erectile vev kalt korpusene cavernosa når vekket. Dine ereksjoner blir hardere og hardere, naturlig blodstrømmen fyller disse erectile vev fyldigere og fyldigere. Naturlige penis utvidelse piller bør være vitenskapelig utviklet for å utvide disse erectile vev og gjøre dem mye større. Som det gjør dette kan erectile vev holde mere blod enn noen gang før, og din penis forstørrer på en naturlig måte.

Beste penis utvidelse piller

Vi sammenlignet den mest kjente penis utvidelse piller*: Alzare, Enzyte, Extagen, Utvid, Extenze, MagnaRX, Male ekstra, Maxaman, Natural Gain Plus, ProSolution, SizePro, Viacyn, Vig-RX, Vimax og virilitet piller.

Våre beste penis utvidelse piller-alternativer er:
  1. XtraSize -95 poeng.
 #1 - XtraSize rangert høyest med 95 ut av en mulig 100 poeng. XtraSize inkluderer vitenskapelig testet, potente afrodisiakum urte ingredienser fra Kina, Europa og Sør-Amerika som å stimulere seksuell aktivitet, vedlikeholde en fast ereksjon og øke seksuell nytelse. XtraSize er garantert å fungere ved kliniske studier, og vil øke størrelsen på penis opp til 3 full inches.

XtraSize har en 60 dag + en uke-garanti: Hvis en eller annen grunn er ikke helt fornøyd kan du returnere den ubrukte delen i original emballasjen i 67 dager fra du mottar bestillingen (60 dagers prøveversjon + en uke returnere frakt), og de vil refundere deg 100% av kjøpesummen, unntatt frakt og ekspedisjonsgebyr.

Innholdet i XtraSize XtraSize : så Palmetto, Epimedium blad ekstrakt, Ginkgo, Cuscuta Seed Extract, Ginko Biloba blad, asiatiske røde Ginseng, Catuaba Bark ekstrakt, Muira Pauma Bark ekstrakt og Hawthorn Berry.

Hvorfor #1? Bortsett fra å ha den riktige urte formelen, er den viktigste faktoren i å produsere penis utvidelse resultater kvaliteten på ingrediensene. Ingrediensene i XtraSize er de friskeste og fineste ingrediensene tilgjengelig hvor som helst i verden. XtraSize formelen har blitt vitenskapelig utviklet for maksimal og raskeste penis utvidelse. XtraSize penis utvidelse formelen inkluderer vitenskapelig testet, potente afrodisiakum urte kraftfôr fra Kina, Europa og Sør-Amerika. Med XtraSize kan du lagre opp til $320, få en gratis frakt, gratis penis øvelser, gratis bonus gaver, gratis volume pills og feromoner, gratis dating tips. Uten tvil, er det #1.

For XtraSize 

* Vær spesielt oppmerksom vi bare forsket Penis utvidelse piller. Men sannheten er, noen personer ikke liker å ta piller, ikke tolerere piller eller rett og slett glemmer å ta penis piller regelmessig. Selv om det er svært viktig at du foretar riktig beløp å hindre overdosage bivirkninger, som er best oppnås ved en pre-målt pille å svelge, er det andre penis utvidelse meto der som kan erstatte piller. For mer informasjon kan du ta en titt på penis utvidelse lapp anbefaling nedenfor.

Fordeler med å bruke penis utvidelse patcher:
  • Penis patcher løslate deres aktive ingredienser direkte gjennom huden inn i blodet i en vedvarende, gradvis måte over flere timer. Siden ingrediensene ikke har til å reise gjennom fordøyelsessystemet der de kan miste deres fordeler, er styrke mye mer forutsigbar og effektiv.
  • I motsetning til penis piller som ofte har å bli tatt på nytt med jevne mellomrom, er flekker enkelt engangs program for full styrke hele dagen.
Ulempe: Kundene rapporten bedre resultater når du ikke bruker piller, patcher.

Kvinners syn på penis størrelse

Hva tror kvinner om penis størrelse? Her er noen spesifikke kommentarer:
  • "Mindre enn 6 inches ville bry meg, tror jeg problemet skulle ligge i den aktuelle aspekten i stedet for fysisk en."
  • "Penis størrelse er det viktigste for meg under sex. En mann har til å ha en stor størrelse meg."
  • "Sex er svært viktig, så hvis han er liten og jeg kan ikke nå en orgasme under sex, vårt forhold ville bare gå i oppløsning."
  • "Penis lengde er ikke den viktigste faktoren for meg selv om det bør være minst 6 inches, omkrets er viktigere!"
  • "Jeg aldri skjønt at sex kan ha slike betydning for mitt liv og relasjoner med gutta."
  • "Jeg liker fyren, men når jeg fant ut at han har den minste penisen jeg noensinne har sett, det slått fullstendig meg av."
  • "Når vi bare vil ha sex, vi ønsker god sex, ikke bare gjennomsnittlig og du kjenner en større penis gjør en enorm forskjell."

Penis utvidelse resultater

Hvor lang tid tar det for penis utvidelse piller å få resultatene? Her er en realistisk tidsplan for hva du kan forvente i 3 måneder:

Uken en gjennom Week fire
I denne perioden blir den mest merkbare endringen utvidelsen i bredden av deres penis. Du vil også oppleve lenger varig ereksjoner og bedre utløsning kontroll. Men noen menn begynner å se første endringer i penis størrelse bare etter tredje eller aften fjerde uke. Bekymre deg ikke, dette er ikke en feil tegn, dette betyr at det tar lengre tid for kroppen å tilpasse og begynner å endre.

Week fire gjennom uken åtte
Det er spennende nå. Alle gutta merke veldig bra endringer, deres partnere også starte følelse noe "større". Når du ser i speilet vil du bli overrasket med din størrelse!

Uke ni og Beyond
Nå en gang du få ereksjon , penis vil utseendet fastere, hardere, større og mer bunnsolid så du noensinne har sett.

Beste penis utvidelse piller

Vi anbefaler beste penis utvidelse piller:
 powiększenie kutasa

No comments:

Post a Comment