Mărire Penisului: cum să-ți mărești penisul

Pilule Naturale de Mărire a Penisului

 Cele mai bune pilule de mărire a penisului sunt:

Mărire Penisului

Studiile arată că mai mult de 89% dintre bărbați consideră că sexul este o parte extrem de importantă din viața lor. O mulțime dintre gândurile și acțiunile lor sunt dedicate vieții sexuale. Toți bărbații din întreaga lume doresc să fie cunsiderați buni amanți de către partenerele lor. Și acesta este momentul când majoritatea bărbaților încep să se gândească la mărimea penisului și la metode de mărire a acestuia.

În cazul în care penisul tau este mai mare decât media (16.5cm sau mai mult), vei putea atinge terminații nervoase din vagin, care nu pot fi atinse de indivizii cu penis "mediu" și vei putea stimula cele mai sensibile zone ale partenerei tale. În cazul în care penisul tau este mai mare decât media, nu numai că vei beneficia de o încredere în sine crescută, dar și capacitatea de a face dragoste va fi mult mai mare. Cu un penis mare, vei fi capabil să atingi și să stimulezi punctul "G", care îți va trimite partenera dincolo de stele pe măsură ce experimentează orgasme multiple, unul după altul, probabil, pentru prima dată în viața ei sexuală.

Mărimea Penisului

Multe cercetări au fost efectuate și mărimea medie a penisului este cunoscută a fi 16-16.5 centimetri. Întrebarea este cărui sondaj de dimensiune a penisului să dăm crezare.

Durex a condus un sondaj de optinie online timp de mai muți ani. Conform raportului lor:

Ca si oamenii, în general, penisul poate varia în dimensiune și formă! Studiile noastre a dimensiunii penisului, pe un grup de utilizatori prezervativ indică faptul că lungimea medie a unui penis in erecție este de aproximativ 168 mm (6,5 inchi), iar circumferința medie (lățime) este de aproximativ 130 mm (5 inch). Desigur, dimensiunea penisului poate varia foarte mult în rândul populației.
The Kinsey Report este unul dintre cele mai complete studii de mărime a penisului până la această dată.

Acest raport a dimensiunii penisului susține că un individ de sex masculine al rasei albe de înălțime medie are un penis ce măsoară 6.2 inch lungime și 3,7 inch grosime, și un individ de sex masculine al rasei negre are un penis ce măsoară un pic mai mult: 6,3 inch lungime și 3,8 inch grosime. Diferența de numai 0,1 inchi nu este semnificativă statistic și nu ar trebui să fie luată în considerare. Cu alte cuvinte, nu există nici o diferență în mărimea medie a penisului la nivel mondial.

Mărimea Penisului este Importantă

Dacă vei întreba un individ cu un mic penis, probabil el îți va spune că mărimea nu contează. Dacă vei întreba o femeie și ea nu va vrea să îți facă rău, ea îți va spune că mărimea nu contează. Dar să fim realiști, acest lucru nu este un adevărat. Da, adevărul este simplu: mărimea penisului este importantă. Și cele mai multe femei pot confirma acest lucru într-o discuție privată.

Recenzia revistei Cosmopolitan cu titlu “Penisul prietenului meu este prea mic” relevă că femeile preferă un penis mare și că mărimea chiar contează pentru ele.

Cu siguranță ați auzit clișeul "Nu dimensiunea navei contează, ci mișcarea oceanului." Unele femei consideră că acest lucru este adevărat: că ceea ce face bărbatul cu instrumentul dragostei este mult mai important decât dimensiunea acestuia. Dar cele mai multe dintre femei sunt de părere că nu există nici o modalitate prin care un bărbat poate presta excepțional în ciuda dimensiunii medii a penisului.

Cum să-ți Mărești Penisul

Cum să-ți mărești penisul în dimensiune? Există câteva categorii de metode de mărire a penisului în recenziile noastre. Prima categorie poate fi cunoscut sub denumirea de "Dispozitive pentru Penis". Reprezintă manipularea, tragerea sau întinderea penisului într-o încercare de a-l lungi folosind diverse curele, greutăți pentru penis, inele, pompe de vid, dispozitive, extensoare, etc. Adevărul este că toate aceste dispozitive pot deteriora grav țesuturile penisului. Mai mult decât atât, deteriorarea și cicatrizarea penisului este modul prin care funcționează toate aceste instrumente. Nu e de mirare că orice schimbare care are loc printr-una dintre aceste metode este imprevizibilă sau chiar potențial deformatoare.

Chirurgia penisului. Chirurgia penisului costa până la 10,000 €, și implică tăierea în interiorul penisului și țesuturile de sprijin ale penisului. Studiile clinice arată că 69% din toți pacienții chirurgiei penisului sunt dezamăgiți de aceste rezultate, și că cel puțin 75% sunt nemulțumiți de modul în care arată organul lor după astfel de intervenții chirurgicale. În plus, efectele secundare ale intervenției chirurgicale pot fi frustrante - desfigurare permanentă și interferență cu funcția sunt două efecte secundare imediate ale chirurgiei penisului, și vă puteți aștepta la traume psihologice și fiziologice în urma unei astfel de proceduri invazive.

Pastile pentru mărirea penisului. Vom vorbi doar despre pastile naturale de mărire a penisului care lucrează pentru a mări penisul, pentru îmbunătățirea sănătății sexuale masculine și pentru creșterea durității erecției. Pastilele pentru penis sunt sigure, selecția de plante speciale renumite pentru proprietățile lor deosebite și amestecate într-o combinație foarte eficace. Pastilele naturale pentru mărirea penisului funcționează fără efecte secundare. Cu toate acestea, rezultatele pot varia în funcție de persoană. De aceea, vă recomandăm să alegeți cele mai bune pastile pentru mărirea penisului susținute de studii clinice și de garanția de rambursare.

Metode Periculoase de Mărire a Penisului

Conform Ministerului Sănătății:

Pompele de vid se referă la dispozitive care constau dintr-un cilindru și o pompă de vid (fie operată manual fie motorizată). Prin plasarea penisului flasc în cilindru, acest dispozitiv asigură o erecție prin crearea unui vid ... Pompe de vid afectează structura corpului ... Utilizatorul ar trebui să nu mai folosească pompa pentru penis dacă apare durerea ... Utilizarea unei pompe de vid pentru penis poate zdrobi sau rupe vasele de sânge, fie imediat la suprafața pielii fie în structurile profunde ale penisului sau ale scrotului, ducând la hemoragie și / sau formarea unui hematom ... În present nu există suficiente informații disponibile cu privire la riscurile, beneficiile și utilizarea pompelor pentru penis.
Unul dintre cele mai recente articole BBC revelează faptul ca majoritatea bărbaților care au suferit o operație ghirugicală de mărire a penisului nu au obținut rezultate satisfăcătoare:

Creșterea medie a fost de 1.3 cm (0.5in), dar două treimi nu au fost mulțumiți de rezultate. Bărbații au solicitat de multe ori o altă intervenție chirurgicală a penisului din cauza rezultatelor nemulțumitoare. Studiul susține că, mai degrabă decât o intervenție chirurgicală bărbații ar trebui să fie îndrumați către alte tehnici de mărire a penisului. Yoram Vardi, de la Centrul Medical Rambam din Israel: "Cercetarea ar trebui să fie direcționată către extinderea non-chirurgicală a penisului."

Cele Mai Bune Pilule de Mărire a Penisului

Cum funcționează pastilele pentru mărirea penisului? Ele nu trag în mod fizic și nici nu vă întind penisul. Ierburile naturale din pastilele pentru penis sunt amestecate într-o formulă care funcționează din interior și mărește tesuturile erectile ale penisului, numite corpul cavernos , atunci când sunteți excitat. Erecțiile devin din ce în ce mai tari iar fluxul natural de sange umple aceste țesuturi erectile din ce în ce mai mult. Pe măsură ce urmați acest tratament, țesuturile erectile vor deține din ce în ce mai mult sânge și penisul dvs. se mărește în mod natural.

Cele mai bune pastille pentru penis sunt:
  1. XtraSize — 95 pct.
#1 - XtraSize 95 puncte din 100. XtraSize este un supliment alimentar in întregime natural, testat de medici care îngroașă și alungește penisul cu până la 30% îmbunătățind totodată performanța sexuală și maximizând dorința sexuală masculină. Folosind XtraSize veți beneficia de mai multă plăcere sexuală, excitare mai rapidă, erecții mai lungi și mai puternice și mult mai multă încredere în sine.

Garanția XtraSize Vi se vor returna banii pentru fiecare pachet care nu a fost desfăcut în cazul în care nu ați fost satisfăcut de rezultatele tratamentului.

Ingrediente XtraSize: Iarba Caprei Agitate, Maca, Saw Palmetto, Polipodium Vulgare, L-Arginină HCl / L-lizină HCl, Muira Puama, L-Carnitina fumarat, Dovleac, Maca Tuber, Cranberry.

De ce #1? Formula XtraSize este testată și dovedită clinic pentru mărirea și întărirea penisului. Recomandat de medici, XtraSize vă va crește intensitatea erecțiilor la maxim și vă va mări penisul cu 4 sau chiar 8 cm. XtraSize diferă enorm de la alte produse disponibile pe piață. Conține numai ingrediente naturale, care sunt s-au dovedit a fi eficiente.

Comandă XtraSize

Părerea Femeilor despre Mărimea Penisului

Ce cred femeile despre mărime penisului? Iată câteva comentarii specifice:
  • "Marimea penisului este cel mai important aspect pentru mine în timpul actului sexual. Un bărbat trebuie să aibă un penis mare pentru a mă satisface."
  • "Sexul este foarte important, și dacă partenerul meu are un penis mic iar eu nu pot ajunge la un orgasm în timpul actului sexual, relația noastră s-ar dezintegra pur și simplu."
  • "Lungimea penisului nu este factorul cel mai important pentru mine, deși ar trebui să fie de cel puțin 15 cm, circumferinta este mai importantă!"
  • "Nu am crezut niciodată că sexul ar putea avea un astfel de impact asupra vieții și a relațiilor mele cu bărbații."
  • "Îmi plăcea un tip, dar când am aflat că el are cel mai mic penis din câte am văzut vreodată, am renunțat complet."
  • "Când vrem doar sex, vrem sex extraordinar, nu doar de rutină și să știi că un penis mare face o mare diferență."

Rezultatele Pastilelor pentru Penis

Cât durează până apar rezultatele pastilelor pentru penis? Iată un calendar realist a ceea ce să vă așteptați în 3 luni:

Prima Lună
În această perioadă, cea mai notabilă schimbare va fi extinderea în lățime a penisului. Veți experimenta, de asemenea, erecții mult mai lungi și un control mai bun al ejaculării. Cu toate acestea, unii oameni încep să vadă primele schimbări în dimensiune ale penisului doar după săptămâna a 3-a sau chiar a 4-a. Nu vă faceți griji, acest lucru nu este un semn rău, aceasta înseamnă că durează mai mult pentru corpul dvs să se adapteze și să înceapă schimbarea.

A Doua Lună
Începe să devină interesant acum. Toți bărbații observă modificări teribile și partenerele lor încep să simtă ceva mai "mare". Când vă veți uita în oblindă veți fi uimiți de mărimea penisului!

După Trei Luni sau Mai Mult
Acum, în timpul unei erecții, penisul dvs. va arăta și va fi mai ferm, mai tare, mai mare și mai solid, decât l-ați avut vreodată.

Cele Mai Bune Pastile pentru Penis

Vă recomandăm cele mai bune pastile pentru penis:
 powiększenie kutasa

No comments:

Post a Comment